Betere Companie

Ontdek jouw ruimte voor verbetering

Jou maken wij, marketeers, niks meer wijs. Voor jou zijn woorden als USP, KPI, conversie en ROI niet meer onbekend. Integendeel, jij bent op zoek naar de juiste partner om je online marketing over de hoogste streep te trekken. Want jij weet dat er altijd ruimte is voor verbetering

Waar bevind jij je op onze maturiteitslijn?

Je doet al aan email marketing, beschikt over up to date social media kanalen, of je hebt een perfect draaiende lead generation, of misschien wel alle drie? Klinkt goed! 

Maar zitten deze acties ook vervat in een doordachte online marketing strategie met doelgerichte KPI’s? Ook ja? Dan behoor jij wellicht tot de gevorderden. En toch, toch kan het steeds beter!

Wees zeker waar jouw online marketing inspanningen zich situeren, doe de test op onze digitale maturiteitslijn. 

Hoe ver sta ik met online marketing?
Waar sta jij op de PRiZM maturiteitslijn?

De kracht van contextual marketing.

48% van de consumenten verwacht dat bedrijven hen kennen en weten wat zij nodig hebben. Meer nog, 52% van de consumenten verwacht dat bedrijven weten wanneer ze hen mogen contacteren en wanneer niet. 

Daarom bied je best unieke content gebaseerd op hun specifieke interesses zoals bij Netflix of Spotify. Door je bezoekers meteen van de juiste content te voorzien, vinden zij sneller wat ze zoeken, waardoor ze het gevoel hebben dat jij hen helemaal begrijpt en is de kans vele groter dat zij jou gaan zien als ideale partner. 

De methode die we hiervoor hanteren heet gepersonaliseerde marketing of contextual marketing. Een methode die volgens Hubspot “perfect inspeelt op de personalisatie van jouw marketing, gebaseerd op de context van wie de bezoeker is en waar die naar zoekt.”

Bekijk wat jouw mogelijkheden zijn
Maak jij al gebruik van gepersonaliseerde marketing?
Hubspot. De software voor inbound marketing, sales en service activiteiten.

Hubspot, je vriend

Om het onderste uit de kan te halen bij onze partners, kozen wij ervoor officiële Hubspot partner te worden. Door dit partnerschap kan jij via PRiZM ook gebruik maken van deze handige software. 

Waarom Hubspot, vraag je? Hubspot is de marketing automation software van de bovenste plank. All-in-one-marketingsoftware dat al je marketing- en salesacties bundelt op één plek. Je kunt er social media advertenties mee opzetten, geautomatiseerde emails mee versturen, leads managen, enz.

Langs de andere kant gebruiken account managers deze tool als CRM, waar ze naderhand een score kunnen toewijzen aan elke lead. Deze monstertool zorgt ervoor dat je marketing- en salesacties perfect op elkaar zijn afgestemd zodat deze naadloos kunnen samenwerken.

Welke voordelen heeft een Hubspot partnership voor mij?
In welk stadium bevinden jouw klanten zich?

Marketing Automation

Hubspot is de ideale software om contextual marketing te verwezenlijken. Vanaf een bezoeker zijn gegevens achterlaat, wordt elke volgende stap getraceerd. Dit is zeer waardevolle informatie. Hoe zijn bezoekers op je website gekomen? Waar klikken ze op? Waar lopen ze vast? 

Dankzij deze software zie je perfect in welk stadium van de customer journey je bezoekers zich bevinden en welke weg ze al hebben afgelegd. 

Hubspot bespaart je dus niet enkel veel tijd door al je marketing- en salesacties te bundelen in één tool. Het bezorgt je ook waardevolle data en inzichten in je bezoekers mét maximale efficiëntie tot gevolg. 

Bovendien kies je zelf de modules die je nodig hebt en kun je schalen volgens de noden van jouw onderneming.

Start met marketing automation

Jouw partner in digital marketing.

Het schrijven van een online marketing verhaal voor jouw bedrijf of merk is een werk van lange adem. Vele ondernemingen starten met een onderdeel zoals social media, e-mail marketing,… maar er valt veel meer te ontdekken.

Wat houdt ondernemers vaak tegen? Tijd. Dat begrijpen wij maar al te goed. Het vergt veel tijd, energie én continu bijscholing om online marketingacties op te zetten, op te volgen en bij te sturen. Daarom ontzorgen wij diverse ondernemingen van deze inspanningen. Wij zijn jouw online marketing partner waarmee je samen kunt groeien als onderneming. 

Ontmoet onze digital marketing experten die elke dag het beste van zichzelf geven om die vooropgestelde KPI’s te behalen. Met elk hun eigen specialisatie dragen zij hun steentje bij aan jouw gepersonaliseerde digital marketing verhaal.

Maak kennis met…

mkd-team-image
Herbert Van de Poel
Partner

Addicted to customer journeys | Online and offline

mkd-team-image
Joffrey Van der Doodt
Account Manager

A heart for customers | Loves to go and tell the PRiZM story

mkd-team-image
Friedl De Saeger
Digital Marketeer

Social media freak | Author of online stories

mkd-team-image
Tobias Versmissen
Digital Marketeer

Our SEO & SEA lover | Advertising goeroe

mkd-team-image
Rawaldeep Singh
Web developer

Makes your website dreams come true.

mkd-team-image
Bert Van Weyenberge
Digital strateeg

Strategy is the key.

Relevante blogs over marketing automation.

No posts were found.