PRiZMDiensten

De PRiZM diensten.

WIJ HELPEN JE VAN A(href) TOT Z(ero defects)

De eerste stap naar het verkrijgen van online zichtbaarheid is het bouwen van een op maat gemaakte website. Voordat klanten hun effectieve aankoopbeslissing nemen, gaat er een heel onderzoek aan vooraf. Ze bekijken productbeschrijvingen, reviews, foto’s,… Door het hebben van een eigen website kan jij zowel bestaande als potentiële klanten de juiste informatie op het juiste moment verschaffen. Het is namelijk net zoals een visuele folder, maar dan online.

Wanneer je start met het creëren van een website moet je je afvragen wat je wilt dat bezoekers doen op jouw website. Inschrijven voor een nieuwsbrief, bellen, winkel bezoeken,… Aan de hand van deze vooropgestelde doelen bepalen we samen de structuur/ invulling van jouw website. Daarbij hoort ook het vinden van de juiste zoekwoorden.

Als bedrijf is het belangrijk om te weten dat jouw website niet zomaar gevonden wordt. Daarom moet je in de eerste plaats gebruik maken van SEO of Search engine optimisation. Dit wil zeggen dat we samen gaan onderzoeken welke zoekwoorden voor jouw website belangrijk zijn. Tijdens het onderzoek houden we ook rekening met meervoudsvormen, verkleinwoorden, synoniemen,…  Heb je jouw zoekwoorden bepaald? Dan worden deze geïntegreerd in de content van je website. Zo kunnen we bekijken hoe goed je website scoort in de zoekresultaten. Deze zoekwoorden zijn ook belangrijk wanneer je online wil gaan adverteren.

Staat de website op punt? Dan is het tijd om live te gaan. Na de lancering blijven we de website optimaliseren d.m.v. Google Analytics, A/B testing,…

Als klap op de vuurpijl kan je bij PRiZM tot 40% besparen op een advies voor de optimalisatie van de bedrijfswebsite dankzij de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid.

Check hieronder alvast hoe je website momenteel scoort. Geef gerust een seintje indien er iets niet duidelijk is. We are happy to help you.

DANKZIJ (GERICHT) ONLINE ADVERTISING BEREIK JE DE MENSEN DIE JE WIL!

Specifiek de mensen bereiken die interesse tonen in de producten of diensten die jij als bedrijf aanbiedt, gebeurt via SEA of Search Engine Advertising. Hierbij doe je als bedrijf mee aan een online veiling om advertentieruimte te verkrijgen in de zoekresultaten van Google. Dit is adverteren op basis van zoekwoorden. Men vergelijkt het zoekwoord met de relevantie van jouw advertentie en het uitgebrachte bod. Deze twee factoren bepalen waar je komt te staan in de zoekresultaten.

Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden om online te adverteren. Denk maar aan Facebook, LinkedIn, Youtube,… Via deze platformen kan je jouw doelgroep specifiëren aan de hand van targetingopties. Op basis van interesse, locatie, functietitel,… het kan allemaal.

Wordt jouw website vaak bezocht, maar ondernemen de bezoekers geen actie? Via online remarketing zorgen we ervoor dat ze terugkeren naar jouw website.

Als klap op de vuurpijl kan je bij PRiZM tot 40% besparen op een advies over hoe je bedrijf online advertising kan inzetten. Dit dankzij de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid.

Check hieronder alvast hoe je website momenteel scoort. Geef gerust een seintje indien er iets niet duidelijk is. Don’t worry, It’s free.

DANKZIJ POSTS EN EEN CONTENT KALENDER JE DOELGROEP BEREIKEN

Veel mensen associëren het woord digital marketing met de verschillende social media kanalen. Dat klopt in zekere zin, maar social media is slechts een onderdeel van het grotere geheel.

Bijna elk bedrijf heeft vandaag de dag een Facebookpagina, Instagram account, Youtube kanaal,… Dankzij deze accounts is de relatie tussen een merk/bedrijf en een klant veel persoonlijker geworden. Consumenten hebben veel meer mogelijkheden gekregen om hun mening te delen. Het schrijven van reviews, foto’s posten over hun aankopen, vragen stellen via een chat,… het hoort er allemaal bij.

Voor bedrijven zijn deze verschillende social media kanalen dan weer de ideale manier om hun boodschap te verspreiden en meer visibiliteit te creëren. Dit kan aan de hand van leuke posts, foto’s en video’s. Maar hoe bepaal je nu wanneer je welke content plaatst?

Daarvoor gebruiken we  bij PRiZM onder andere een content kalender.

Hoe gaan we te werk?

  1. We verzamelen alle feestdagen, themadagen en evenementen van het jaar.
  2. We maken een selectie van de dagen / evenementen die van toepassing zijn op het merk/bedrijf/product.
  3. We koppelen dit aan de juiste social media kanalen.
  4. We creëren de gepaste content.

Als klap op de vuurpijl kan je bij PRiZM tot 40% besparen op een strategisch advies om de gebruikte  social media kanalen te optimaliseren. Dit dankzij de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid.

Check hieronder alvast hoe je website momenteel scoort. Geef gerust een seintje indien er iets niet duidelijk is. #check #your #website #performances

DANKZIJ E-MAIL MARKETING JOUW KLANTEN INFORMEREN!

Als we opstaan, op de bus, op het werk,… overal checken we onze mails. Je kan dus als bedrijf ook e-mailmarketing inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

Wat houdt dit nu juist in?

De meeste bedrijven verzamelen verschillende gegevens van hun klanten. In het klantenbestand staan de namen, adressen, verjaardagen, maar ook de e-mailadressen. Deze waardevolle informatie heb je nodig om aan e-mailmarketing te kunnen doen.

Via e-mailmarketing kan je je klanten informeren over nieuwe producten/diensten, promoties of veranderingen binnen het bedrijf. Zo blijven jouw klanten op de hoogte en hou jij als bedrijf hun aandacht vast.

Er bestaan verschillende programma’s zoals MailChimp en ActiveCampaign die je kan gebruiken om (geautomatiseerde) e-mails of nieuwsbrieven naar jouw klantenbestand uit te sturen. Met deze programma’s kan je de adressen importeren, de lay-out bepalen, templates maken en de resultaten analyseren.

Ben je niet vertrouwd met e-mailmarketing? Geen probleem. PRiZM helpt je graag met het opstellen en implementeren van jouw persoonlijke mailingstrategie.

Als klap op de vuurpijl kan je bij PRiZM tot 40% besparen op een strategisch advies over e-mailmarketing  dankzij de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid.

Check hieronder eerst hoe je website momenteel scoort vooraleer we e-mailmarketing gaan toepassen. Geef gerust een seintje indien er iets niet duidelijk is. I love receiving fan mail.

DIGITAL MARKETING CONSULTANT NODIG VOOR EEN (MARKETING) PROJECT?

Bij PRiZM kan je niet alleen terecht voor het uitzetten van jouw digital marketing strategie. We helpen je graag bij het vinden van de juiste digital marketing consultant.

Ben je op zoek naar een SEO specialist? Linkbuilder? Content coördinator? Stuur ons gerust jouw vacature door. Wij bekijken deze aandachtig en zoeken naar de juiste match. Onze consultants kunnen te werk gesteld worden via verschillende formules: op projectbasis, via detachering of via een maandelijkse abonnementsformule.

Check hieronder alvast hoe je website momenteel scoort. Geef gerust een seintje indien er iets niet duidelijk is.

TEST ZELF HOE JE WEBSITE SCOORT

ZET DE EERSTE STAP NAAR EEN GEZONDE WEBSITE

Test nu
Loading...

Bijna klaar... enkel nog jouw naam en mailadres om jouw rapport te ontvangen

Ontvang je score