Word jij vandaag ook geconfronteerd met ongeziene omstandigheden? Dan doet PRiZM je een ongezien aanbod.

PRiZM, initiatiefnemer van FantastischBelgisch.be, is een Marketing Agency met een specifieke focus op de KMO-markt. Onze klanten zijn handelaars en ondernemingen net zoals jij. We begrijpen beter dan wie ook welke marketing uitdagingen jij momenteel hebt. De kans is groot dat je in deze lock-down periode meer dan ooit op zoek bent naar meer online visibiliteit.

“Dat klopt, maar ik heb momenteel geen middelen om dat te betalen” horen we je al luidop denken.

Net daar zit ons aanbod. Wij bieden je de mogelijkheid om EEN MAAND GRATIS gebruik te maken van onze marketing-expertise.

Ik wil dit persoonlijk bespreken

Onze uitdaging?

Wij zijn er van overtuigd dat we na één maand aantoonbare resultaten kunnen voorleggen. We gaan niet rond de pot draaien, maar vliegen er onmiddellijk in. Op basis van onze ervaringen bij handelaars en ondernemingen zoals jij werken we een plan van aanpak uit.

Ben je tevreden over de resultaten? Dan hebben we voor jou nog 3 maanden ondersteuning in petto aan 50% van onze normale tarieven.

Jouw voordeel?

Zeg nu zelf, je hebt niets te verliezen! Alleen maar voordelen, toch? Bovendien heb je de mogelijkheid om na een maand gratis marketing een overeenkomst van bepaalde duur af te sluiten: 3 maanden aan 50%. Geen onvoorziene kosten, geen addertjes onder het gras. Gewoon, zoals we het zeggen. Omdat wij als PRiZM de Belgische ondernemers een hart onder de riem willen steken.

Niet tevreden?

Geld terug? Dat kan natuurlijk niet want het is gratis. Maar we willen toch nog even benadrukken dat er geen clausules zijn waar je niet onderuit kan. We stellen een transparante overeenkomst op, met duidelijke afspraken en vooral: geen uitstapkosten indien je ontevreden zou zijn.