PRiZMBetere companie Meet the new kid in town: PRiZM
PRiZM team foto

Meet the new kid in town: PRiZM

Wordt het een meisje of een jongen? Nee hoor. Een nieuw Digital Marketing Agency, genaamd PRiZM. Dit agency wil kleine, maar ook middelgrote en grote bedrijven helpen bij het uitwerken en implementeren van een digitale strategie. 

Waarom PRiZM?

PRiZM is een onderdeel van de groep SiRCLE. We hebben gemerkt tijdens de vele change, optimalisatie en business projecten voor verschillende klanten dat veel bedrijven geen tijd of de nodige kennis hebben om aan digital marketing te doen. Ze willen zich in de eerste plaats richten op hun core business. Om deze zorg van ze weg te nemen is PRiZM Digital Marketing ontstaan. 

Wie is PRiZM?

De hoeken van de PRiZM worden gevormd door 4 digital natives:

Ilyas Achraa

Ilyas is sterk in het bedenken, uitbouwen en analyseren van nieuwe websites. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met het SEO en het SEA aspect dat komt kijken bij online marketing.

Friedl De Saeger

Voor het schrijven van persberichten, blogposts, facebookpost,… ben je bij Friedl aan het juiste adres. Aan de hand van een content kalender zoekt en bedenkt ze originele content voor op social media en websites. It’s all about contentmarketing.

Herbert Van de Poel

Herbert weet als geen ander hoe je de perfecte customer journey creëert voor je online klanten. Met oog voor detail zorgt hij dat alle touchpoints met de klant benut worden.

Joffrey Van der Doodt

Wil jij starten met digitale marketing? Geen enkel probleem.  Joffrey komt graag langs om het PRiZM-verhaal te vertellen en te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Wij vormen (momenteel) samen het digital team van PRiZM.

Wat doet PRiZM?

De eerste stappen in de digitale wereld zetten is voor een bedrijf vaak moeilijk. Om frustraties te vermijden kunnen bedrijven terecht bij PRiZM voor 4 diensten:

Naar gelang de digitale ambities van het bedrijf, kan men beroep doen op 1 dienst of een combinatie. Dit doen we altijd in samenspraak met de klant en op basis van de gewenste doelstellingen bieden we online marketingoplossingen aan.

Onze maandelijkse digitale update ontvangen?Via de gegevens die jij hier achterlaat zal PRiZM je contacteren en informeren over de veranderingen in de digitale wereld, alsook digitale tips en tricks meegeven. Duid hieronder alvast aan hoe wij jou mogen contacteren:

Wil je geen e-mails meer ontvangen van PRiZM? Klik dan op de uitschrijflink onderaan in 1 van onze e-mails. Wij zullen je dan alvast missen. De privacy policy kan je terugvinden op de website van PRiZM.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.