DANKZIJ (GERICHT) ONLINE ADVERTEREN BEREIK JE DE MENSEN DIE JE WIL!

Specifiek de mensen bereiken die interesse tonen in de producten of diensten die jij als bedrijf aanbiedt, gebeurt via SEA of Search Engine Advertising. Hierbij doe je als bedrijf mee aan een online veiling om advertentieruimte te verkrijgen in de zoekresultaten van Google. Dit is adverteren op basis van zoekwoorden. Men vergelijkt het zoekwoord met de relevantie van jouw advertentie en het uitgebrachte bod. Deze twee factoren bepalen waar je komt te staan in de zoekresultaten. Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden om online te adverteren. Denk maar aan Facebook, LinkedIn, Youtube,… Via deze platformen kan je jouw doelgroep specifiëren aan de hand van targetingopties. Op basis van interesse, locatie, functietitel,… het kan allemaal.

Wordt jouw website vaak bezocht, maar ondernemen de bezoekers geen actie? Via online remarketing zorgen we ervoor dat ze terugkeren naar jouw website.
Check hieronder alvast hoe je website momenteel scoort. Geef gerust een seintje indien er iets niet duidelijk is.

DANKZIJ ONLINE ADVERTISING MEER OMZET GENEREREN?

START MET EEN CHECK VAN JOUW DIGITALE GEZONDHEID.


Wist je dat...

Je dankzij de KMO-portefeuille 40% kan besparen op het marketingadvies van PRiZM?

PRiZM is namelijk erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille in de pijler advies. Dit wil zeggen dat wanneer je beroep doet op onze adviesdiensten er een deel van de factuur zal gefinancierd worden door de Vlaamse overheid. Afhankelijk van de grote van jouw onderneming kan dit gaan van 10 000 euro tot 15 000 euro aan subsidies. De moeite waard toch?

Onder de adviesdiensten verstaan we bijvoorbeeld het opstellen van een op maat gemaakt digital marketing plan. Dit bevat:

  • social media marketingplan
  • content marketingplan
  • online advertentie plan
  • optimalisatie plan voor de website

Dit alles heeft als doel jouw onderneming een digitale stimulans te geven en de groei te blijven verzekeren.

Samen met het digitale team analyseren we eerst jouw huidige situatie. Vervolgens stellen we -in samenspraak- de nodige doelstellingen op die we binnen een bepaalde termijn trachten te realiseren. Het resultaat is dan jouw eigen online marketingplan. Daarna is het aan jou om dit stap voor stap te integreren in jouw bedrijf.

Ontdek hier hoe je subsidies kan aanvragen en verkrijgen. Check ook zeker de 5 voorwaarden waaraan je moet voldoen als bedrijf. Voor meer informatie kan je altijd terecht op de site van de Vlaamse Overheid.

PRiZM_kmo-portefeuille